Čustva , občutki in misli vplivajo na naše življenje.

Če so naše misli ljubeče, svobodne, dobronamerne, potem je taka oseba navadno zadovoljna, sproščena, ljubeča. Njene notranja naravnanost, prepričanje pritegne k sebi prijetne, umirjene, svobodne ljudi in odnose, zanimive poslovne priložnosti… S svojimi mislimi in svojo pozitivno naravnanostjo uravnoveša svoje življenje.

Kadar pa ima oseba misli, ki so omejujoče in temeljijo na strahu, zamerah, jezi, negativnih prepričanjih, ki so zakopani globoko v naši podzavesti, ta oseba k sebi priteguje tudi takšne življenjske in poslovne priložnosti, partnerstva, ljudi, ki ga izčrpavajo, zato  takšen način sili človeka k izgubljanju notranje življenjske energije, slabemu počutju in raznim boleznim.

S  pogovorom in tehniko Theta Healing lahko prepoznamo negativne vzorce, občutke, prepričanja,  strahove, ki jih oseba lahko nosi, jih odstranimo in zamenjamo z novimi, primernejšimi.

S TEHNIKO THETA HEALING LAHKO DELUJEMO NA:

  • Strahovih, ki človeka omejujejo.
  • Prepričanja, ki nas omejujejo (prepričanja smo lahko prevzeli na zgodovinskem nivoju – so podedovana, jih karmično nosimo s sabo na dušnem ali genskem nivoju).
  • Občutkih, ki so za osebo neprimerni, toksični in omejujoči. Npr.: oseba se zelo trudi uspeti na poslovnem področju, pa ji nikakor ne uspe. V sebi lahko nosi občutke in prepričanja, da bo s tem “prerasla” svojega očeta. Tako njegova podzavest poskrbi, da se to ne zgodi.
  • Naložimo primerne občutke, prepričanja za osebo.
  • Skeniramo in odkrivamo človekovo telo, na katerem delu telesa so težave, blokade, morebitne bolezni in odkrivamo in odpravljamo vzroke zanje.
  • Komuniciramo z našim višjim jazom, angeli.
  • Odkrijemo ali ima oseba na sebi pripete kakšne entitete, duhove, psihične kavlje,.
  • Prikličemo za osebo najbolj primerno sorodno dušo – na področju ljubezni, posla, prijateljstva…
  • Ugotovimo kako lahko hitreje dosežemo cilje, ki smo si jih postavili

 

READINGI ALI INTUITIVNI VPOGLEDI

Z intuitivnim vpogledi pogledamo v človekov osebni prostor in nam razširi pogled na to kdo resnično ste, s kakšnim namenom ste prišli na svet, kaj želite doseči v tem življenju, kakšni so vaši potenciali.

Zakaj vam na določenem področju ne gre, ali imate kakšne zaobljube od prej?

Zakaj se nam določene stvari dogajajo, zakaj ponavljamo ene in iste napake?

Z intuitivnimi vpogledi ponovno okrepimo svojo moč, prepoznamo talente, svoje duhovne darove, ponovno pridemo v stik s svojimi resničnimi željami.