TEČAJI REIKIJA

Za pretok reiki energije moramo biti uvedeni. Reiki mojster nas inicira v različne stopnje.

Iniciacija pomeni, da se z reiki simbolom odpre kanal za pretok energije. Z vsako stopnjo se pretok energije v telesu okrepi.

Na tečaju se naučimo osnov rejkija, spoznamo za kaj se uporablja in kako deluje. Sledi inicijacija in podelitev simbolov. Teoretični del pa vedno podkrepimo s praktičnim preizkušanjem naučenega.

Vsak udeleženec prejme skripto z vsebino tečaja in certifikat o opravljenem tečaju.

Za tečaj reikija ni potrebno nobeno predznanje ali posebne sposobnosti. Tudi ni pomembno na kakšnem duhovnem nivoju se oseba nahaja.

Zato ste vabljeni vsi, ki si želite aktivno spreminjati svoje življenje v ljubezni in svetlobi na bolje.

Navadno poteka jo tečaji ob sobotah ali nedeljah, od 9.00 do 14.00ure. Čas je odvisen tudi od števila udeležencev. S sabo imejte telovadno podlogo in bodite športno oblečeni.

POZNAMO ŠTIRI USUI REKI STOPNJE:

  1. Stopnja

Deluje predvsem na fizično telo. Namenjena je predvsem samozdravljenju in osebni rasti, lahko pa se uporablja tudi že za zdravljenje drugih. Energija deluje celostno. Na prvi stopnji je potreben fizični dotik rok.

izvedeli boste kako poteka reiki tretma, spoznali tehniko, položaje polaganja rok, za kaj se ga uporablja ter vse še praktično preizkusili.

Za odpiranje kanala in povečan pretok energije, boste inicirani s simbolom moči ČHO-KU-REI.

  1. Stopnja

Prejmete dva simbola in sicer SHI-HE-KI, ki deluje na astralno-emocionalno telo. Z njim odpravljamo čustvene blokade, negativne misli in prepričanja.

Drugi simbol je HON-SHA-ZE-SHO-NEN, deluje na mentalno telo in nam služi za delo na daljavo. Z njim zdravimo travme, karmo, čistimo prostor,…

Iniciacija druge stopnje je že zelo močna in vpliva na naše življenje. Vodi nas v preobrazbo vsega kar ni v naše dobro. Hitreje namreč prepoznamo ovire na naši poti in jih tako lažje odpravimo.

  1. Stopnja

Iniciacija v mojstrsko stopnjo je smiselna za tiste, ki se nameravajo resno ukvarjati z reikijem. Prejmete simbol DAI-KO-MIO, tako imenovani mojstrski simbol. Je nadgradnja prejšnjih stopenj. Deluje na duhovno telo in seže na vsa področja. Vibracije telesa se dvignejo na višji nivo, kar vpliva na psihično in fizično počutje. Maksimalno moč zdravljenja dobimo šele potem, ko se telesno in duševno popolnoma očistimo.

  1. Stopnja

Je stopnja učitelja. S simbolom RAKU, postanete učitelj Reikia. Po končanju te stopnje, je reikist pripravljen za pomoč drugim, vodenje tečajev in opravljanje posvetitev.

Ti simboli in inicijacije dodatno jačajo in usmerjajo univerzalno energijo. Pretok energije postane tako zelo močan.