KAJ JE JAPONSKI COSMO LIFTINGO BRAZA?

Japonski cosmolifting je ena izmed najboljših naravnih, predvsem pa neinvazivnih metod za pomladitev obraza. Sstaranjem naše obrazno tkivo zmanjšuje proizvodnjo kolagena in posledično začnekoža izgubljati prožnost in elastičnost. Pojavijo se prve gube, koža se začnepovešati, opaznejše pa postanejo tudi poškodbe, ki so nastale zaradiprekomernega izpostavljanja sončnim žarkom. 

Večina ukrepov proti prehitremu staranju kože, ki so razpoložljivi na trgu, jeinvazivnih.

Končno je na voljo tudi metoda, ki ne izboljšuje samo strukture vaše kože, temveč tudi blagodejno vpliva na ostale dele telesa. In poleg vsega nima nikakršnih stranskih učinkov.
Metoda Japonskega cosmo liftinga je kombinacija različnih metod obrazne refleksoterapije. Japonski cosmolifting je metoda, ki vpliva na telo in obraz iz notranjosti telesa.    

KAKO DELUJE?

Japonski cosmo lifting je nevro-senzorični postopek, ki se ročnoizvaja na obrazu, pri tem pa se uporablja naravne ekološke izdelke. Je ne-kirurška alternativa obraznemu liftingu. S stimulacijo obraznih tkiv pripomore k regeneraciji, poleg tega pa tudi učvrsti obrazne mišice, zmanjša globoke in preprečuje nastanek drobnih gubic. Obraz postane svež in sijoč.

 

ZA KOGA JE PRIMEREN? 

Japonski cosmo lifting obraza je primeren za ženske in moške vseh starosti. Pri mlajših ljudeh se izkaže kot odlična preventiva proti nastanku drobnih gubic in izgubi kolagena. S terapijami ostane koža napeta in zdrava. 

Pri zrelejši koži Japonski cosmo lifting zmanjša učinke obraznega staranja, kot sodrobne gubice in starostne pege. Z rednim izvajanjem terapije te postopoma izginejo, ostane pa le še bežen spomin nanje. 

Z Japonskim cosmo liftingom občutno izboljšamo stanje mišic poobrazni paralizi. Izvajanje liftinga ima dvojni učinek: stimulacija obraznega tkiva prinaša vidne rezultate,  stimulacija akupresurnih točk pa blagodejno vpliva na celotno telo in duha ter izboljšuje splošno počutje.

 

Z METODO JAPONSKEGA COSMO LIFTINGA:

 • dosežemo notranje ravnovesje,sprostitev in dobro počutje v celem telesu.
 • porablja se refleksne točke naobrazu, ki so povezane z meridiani. Preko njih delujemo na celo telo.
 • Z refleksnimi točkami delujemo tudina celotni limfni sistem in s tem dosežemo detox učinek. Učinek čiščenja, izločanja toksinov iz telesa.
 • Preko refleksnih con in točkuravnavamo tudi mišični tonus obraza in celega telesa.
 • Je prijeten in sproščujoč tretma, ki prežene stres in utrujenost izobraza in telesa.
 • Pripomoremo k regeneraciji obrazain mu povrnemo sijaj in svežino.
 • Deluje tudi na hormonalnoravnovesje, sprostijo se določena čustva, kot so jeza, žalost…
 • Učvrstimo mišice in zmanjšamo globoke gube ter preprečujemo nastanek novih.
 • Pri zrelejši koži odpravlja celostarostne pege, pri mlajši koži pa izboljšuje aknasto kožo.
 • Občutno izboljšamo stanje mišic poobrazni paralizi.
 • Po 12-ih terapijah v štirih tednihse lahko učinek terapij primerja celo z botoksom.

Tretma traja približno eno uro.