ACCESS BARS

je tehnika pri kateri se dotikamo 32 točk na glavi, ob tem pa se po 15 minutah možgani sprostijo in se prestavijo iz alfa v theta stanje. To je stanje globoke sproščenosti, ki omogoči možganom globoko sprostitev. V theta stanje preidemo tudi v globokem spanju. Takrat so možgani sproščeni, zato se lahko zgodi razelektritev in se sprostijo vse energije, ki so ujete v možganih in telesu. Aktivira se samozdravljenje telesa in odpira prostor za zavedanje v našem življenju in tako tudi možnost širšega sprejemanja sveta, spreminjati kar ne deluje nas ovira v našem življenju. Strahovi, blokade, omejitve, ki nas blokirajo na vseh področjih življenja, ki nam preprečujejo premike naprej. Ta prepričanja, kot tudi blokade se s terapijo odstranjuje oziroma briše.

Življenje se začne v mislih, ki nam prožajo določene občutke in čustva. Čustva pa nas spodbudijo k delovanju, ravnanjem. Barsi so zmožni neskončen tok samoumevnih misli, prisilnih čustev  vzorcev ter enih in istih dejanj umiriti. Istočasno  umirimo tudi naša občutja, razmišljanja in posledično tudi ravnanja. V možganih se naredi prostor za sveže misli, drugačna občutja, razmišljanja in nato še ravnanja.

Barsi omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno.  Pomagajo  nam pri boljšem spanju, izboljšanju zdravja, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, odvisnostmi, prisilnimi mislimi, depresijami, stresom… Terapija je primerna za vse odrasle in otroke in nima nobenih nezaželenih stranskih učinkov.

Traja približno eno uro.

Ljudje različno odreagirajo na barse. Nekateri zaspijo, drugi se smejijo ali jočejo, vsi pa se zagotovo ob koncu počutijo spočite in sproščene. V najslabšem primeru se boste po terapiji počutili sproščeno in udobno, kot po dobri masaži. Najboljše, kar se vam lahko zgodi, pa je to, da se vam spremeni celotno življenje. Delovanje barsov je tudi znanstveno potrjeno in dokazano.