2 years ago

Tako pa smo spet nazaj, v starih - novih poteh.
Novo šolsko leto se pričenja s svežo energijo, za katero vsi upamo, da jo bomo znali obdržati tudi v bolj zahtevnih situacijah, ki vsako leto sovpadajo z novimi obveznostmi, dejavnostmi, nalogami...
Da bomo kos novim izzivom, vas vabim na energetska crkljanja:

Reiki terapije

Thetha healing terapije

Access bars terapije - Novo!

Zelo sproščujoča tehnika, po kateri se v najslabšem primeru počutimo, kot po najboljši masaži🤩.
Zaradi izjemne sprostitve telesa, pa po telesu spet steče energija in "tali" naše blokade, počutje se izboljša, bolečine pojenja jo... V naše življenje pa se spet naseli zadovoljstvo in vedrina.
Lepo vabljeni!

2 years ago

Vabljeni na Reiki tečaj druge stopnje, ki bo v soboto, 6.10.2019, v Novem mestu, v Irči vasi. Pričeli bomo ob 9. uri in zaključili predvidoma do 13. ure. Na tečaju boste inicirani s simboloma druge stopnje. Prvi deluje na čustveno telo (astral)-z njim se odpravljajo negativni čustveni vzorci. Drugi pa deluje deluje na mentalno telo (mental)-zdravljenje karme, odpravljanje travm, mentalnih in čustvenih blokad in osvobajanje osebnostnih kalupov.
Pri iniciaciji v drugo stopnjo se količina reiki energije opazno poveča. Čas, ki ga potrebujemo za zdravljenje v primerjavi s prvo stopnjo, se občutno zmanjša, učinkovitost zdravljenja pa poveča. Po iniciaciji se močno poveča lastna intuicija.
Reikist, se nauči dela na ... See more

2 years ago

Vabljeni na Reiki tečaj prve stopnje, ki bo v soboto, 28.9.2019, na prijetni lokaciji v Novem mestu, v Irči vasi. Pričeli bomo ob 9. uri in zaključili predvidoma do 13. ure. Na tečaju boste izvedeli kako poteka Reiki tretma, spoznali tehniko in položaje polaganja rok, zakaj se Reiki uporablja in vse še praktično preizkusili. Z iniciacijo se vam bo odprl kanal za pretok energije. Vabljeni vsi, ki se želite nekaj novega naučiti in predvsem narediti nekaj dobrega zase. Prijave zbiram na ZS ali na gsm. 070 892 032.

2 years ago

Vabljeni na tečaj Reiki 2, ki bo 2.8. 2019, ob 16.30 uri v Irči vasi pri Novem mestu.
Vabljeni vsi, ki ste že zaključili tečaj reiki 1in si želite osebne rasti ter pomagati sebi in drugim.
Vljudno vabljeni!
Rezervacije sprejemam na tel. :
070/892 032 ali mail:renata.vrabac@gmail.com
Cena je: 70 evrov

2 years ago

V mesecu marcu reiki tretma na daljavo, po akcijski ceni. Če želite vašo partnerico, mamo, prijateljico... Energetsko pocrkljati, je to primerno darilo za dan žena. Po terapiji se počutimo bolj razpoložene, umirjene, čutimo da imamo več energije.
Terapije pa pridejo v poštev tudi za omilitev raznih bolečin, glavobolih, pri podpori imunskega sistema in pomaga k izboljšanju vseh vrst bolezni.

2 years ago

Antahkarana je Močen reiki simbol. Povezuje naše možgane z višjim jazom. Ta povezava je pomembna, če se želimo zdravo razvijati na poti duhovne rasti.

2 years ago

PRISRČNICA
ko si z preprostimi REIKI IN THETHA HILING tehnikami pomagamo in premagamo velike težave.

3 years ago

Novo v Novem mestu
TEHNIKA THETHA HILING. Rerapije potekajo individualno in sicer 1,5 ure, ker je tehnika res globoka in je zato potreben daljši čas.

S TEHNIKO THETHA HILING LAHKO DELUJEMO NA:

Strahovih, ki človeka omejujejo.

Prepričanja, ki nas omejujejo (prepričanja smo lahko prevzeli na zgodovinskem nivoju – so podedovana, jih karmično nosimo s sabo na dušnem ali genskem nivoju).

Občutkih, ki so za osebo neprimerni, toksični in omejujoči. Npr.:oseba se zelo trudi uspeti na poslovnem področju, pa ji nikakor ne uspe. V sebi lahko nosi občutke in prepričanja, da bo s tem “prerasla” svojega očeta. Tako njegaova podzavest poskrbi, da se to ne zgodi.

Naložimo primerne občutke, prepričanja za osebo.
Skeniramo in ... See more

3 years ago

Vabljeni na Reiki tečaj prve stopnje,
ki bo v soboto, 19.1.2019, na prijetni lokaciji v Novem mestu, v Irči vasi.
Pričeli bomo ob 9. uri in zaključili predvidoma do 13. ure.
Na tečaju boste izvedeli kako poteka Reiki tretma, spoznali tehniko in položaje polaganja rok, zakaj se Reiki uporablja in vse še praktično preizkusili. Z iniciacijo se vam bo odprl kanal za pretok energije.
Cena:60 evrov.

Vabljeni tudi na Reiki tečaj druge stopnje,
ki bo v soboto, 26.1.2019, v Novem mestu.
Cena: 70 evrov.
Vabljeni vsi, ki se želite nekaj novega naučiti in predvsem narediti nekaj dobrega zase.

Prijave zbiram na ZS ali na gsm. 070 892 032.
Več o reikiju, thetha hilingu in dodatni ponudbi dobite na moji strani Prisrčnica nega telesa ... See more

3 years ago
http://032.to/

Vabljeni na Reiki tečaj druge stopnje, ki bo v soboto, 26.1.2019, v Novem mestu, v Irči vasi. Pričeli bomo ob 9. uri in zaključili predvidoma do 13. ure. Na tečaju boste inicirani s simboloma druge stopnje. Prvi deluje na čustveno telo (astral)-z njim se odpravljajo negativni čustveni vzorci. Drugi pa deluje deluje na mentalno telo (mental)-zdravljenje karme, odpravljanje travm, mentalnih in čustvenih blokad in osvobajanje osebnostnih kalupov.
Pri iniciaciji v drugo stopnjo se količina reiki energije opazno poveča. Čas, ki ga potrebujemo za zdravljenje v primerjavi s prvo stopnjo, se občutno zmanjša, učinkovitost zdravljenja pa poveča. Po iniciaciji se močno poveča lastna intuicija.
Sedaj že dobro izurjeni reikist, se ... See more

« 4 of 5 »