10 months ago

VIZIJA VRTCA V PRIHODNOSTI
Otroci so naše največje bogastvo – zagotovo.
Želim si, da bi v sedanjosti in prihodnosti videli otroka, kot bitje, ki lahko razvije neslutene možnosti in zraste v Človeka z veliko začetnico.
Tak človek bo lahko merljiv tako po znanjih, razgledanosti, ljubeznivosti, predvsem pa srčnosti. Verjamem, da se teh znanj ne da pridobiti na hiter adrenalinski način, kjer so otroci usmerjeni k točno določenem cilju. Tako lahko dobimo znanja in veščine. Če bi otroke vzgajali samo, na tak način bi dobili storilnostno naravnano bitje, polno tekmovalnosti, nizanju znanj uspehov, ki bi ga odlikovala ti. Iznajdljivost , ki ji velikokrat lahko tudi rečemo manipulacija z drugimi, obhajanje in izigravanje ... See more

11 months ago

Juhu, danes je dan za praznovanje!
200 sledilcev,
Poslovni prostor primeren za moje storitve v Ljubljani...
Kaj si lahko še želiš?

11 months ago

Pozdravljeni, spet po zelo dolgem času. Ni kaj, smo v obdobju sprememb na vseh stopnjah in te so tudi mene doletele, tudi na vseh stopnjah. Zato se obračam na vas, če mogoče pozna kje kakšen poslovni prostor, ki bi bil primeren za moje storitve. Tokrat v Ljubljani ali njeni okolici.
Potrebujem majhen prostor, pa poceni seveda😉❤️❤️❤️
Najraje vidim, da me kontaktrate v ZS. Upam da se kaj najde😘

1 year ago

Tako pa smo spet nazaj, v starih - novih poteh.
Novo šolsko leto se pričenja s svežo energijo, za katero vsi upamo, da jo bomo znali obdržati tudi v bolj zahtevnih situacijah, ki vsako leto sovpadajo z novimi obveznostmi, dejavnostmi, nalogami...
Da bomo kos novim izzivom, vas vabim na energetska crkljanja:

Reiki terapije

Thetha healing terapije

Access bars terapije - Novo!

Zelo sproščujoča tehnika, po kateri se v najslabšem primeru počutimo, kot po najboljši masaži🤩.
Zaradi izjemne sprostitve telesa, pa po telesu spet steče energija in "tali" naše blokade, počutje se izboljša, bolečine pojenja jo... V naše življenje pa se spet naseli zadovoljstvo in vedrina.
Lepo vabljeni!

1 year ago

Vabljeni na Reiki tečaj druge stopnje, ki bo v soboto, 6.10.2019, v Novem mestu, v Irči vasi. Pričeli bomo ob 9. uri in zaključili predvidoma do 13. ure. Na tečaju boste inicirani s simboloma druge stopnje. Prvi deluje na čustveno telo (astral)-z njim se odpravljajo negativni čustveni vzorci. Drugi pa deluje deluje na mentalno telo (mental)-zdravljenje karme, odpravljanje travm, mentalnih in čustvenih blokad in osvobajanje osebnostnih kalupov.
Pri iniciaciji v drugo stopnjo se količina reiki energije opazno poveča. Čas, ki ga potrebujemo za zdravljenje v primerjavi s prvo stopnjo, se občutno zmanjša, učinkovitost zdravljenja pa poveča. Po iniciaciji se močno poveča lastna intuicija.
Reikist, se nauči dela na ... See more

1 year ago

Vabljeni na Reiki tečaj prve stopnje, ki bo v soboto, 28.9.2019, na prijetni lokaciji v Novem mestu, v Irči vasi. Pričeli bomo ob 9. uri in zaključili predvidoma do 13. ure. Na tečaju boste izvedeli kako poteka Reiki tretma, spoznali tehniko in položaje polaganja rok, zakaj se Reiki uporablja in vse še praktično preizkusili. Z iniciacijo se vam bo odprl kanal za pretok energije. Vabljeni vsi, ki se želite nekaj novega naučiti in predvsem narediti nekaj dobrega zase. Prijave zbiram na ZS ali na gsm. 070 892 032.

1 year ago

Vabljeni na tečaj Reiki 2, ki bo 2.8. 2019, ob 16.30 uri v Irči vasi pri Novem mestu.
Vabljeni vsi, ki ste že zaključili tečaj reiki 1in si želite osebne rasti ter pomagati sebi in drugim.
Vljudno vabljeni!
Rezervacije sprejemam na tel. :
070/892 032 ali mail:renata.vrabac@gmail.com
Cena je: 70 evrov

1 year ago

V mesecu marcu reiki tretma na daljavo, po akcijski ceni. Če želite vašo partnerico, mamo, prijateljico... Energetsko pocrkljati, je to primerno darilo za dan žena. Po terapiji se počutimo bolj razpoložene, umirjene, čutimo da imamo več energije.
Terapije pa pridejo v poštev tudi za omilitev raznih bolečin, glavobolih, pri podpori imunskega sistema in pomaga k izboljšanju vseh vrst bolezni.

1 year ago

Antahkarana je Močen reiki simbol. Povezuje naše možgane z višjim jazom. Ta povezava je pomembna, če se želimo zdravo razvijati na poti duhovne rasti.

« 3 of 4 »